ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Η ζέστη άρχισε , η λακκούβες-κρατήρες, παραμένουν. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Απριλίου 19, 2015

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Η ζέστη άρχισε , η λακκούβες-κρατήρες, παραμένουν.



Η ζέστη , που είναι προαπαιτούμενο για να κλείσουν οι λακκούβες, όπως έχει δηλώσει ο Αντιδήμαρχος κ.Θανάσης Γεωργίου, όπως αισθανόμαστε έχει αρχίσει, οι λακκούβες στην "Εκκλησιαστικού Λυκείου" παραμένουν και συνεχίζουν να μας ταλαιπωρούν.


Για μια ακόμη φορά γίναμε αποδέκτες παραπόνων και αγανάκτησης από τους πασχαλινούς επισκέπτες μας.

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά διαπιστώνουμε ότι και η παρούσα Δημοτική Αρχή δε δίνει την πρέπουσα σημασία, παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις , υποσχέσεις και εξαγγελίες, στα μικρά καθημερινά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες.

Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή έκλεισε τις τρύπες την τελευταία Παρασκευή πριν της εκλογές, ελπίζουμε να μην επαναληφθεί αυτό για μια ακόμη φορά.


floisvos-loutraki.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες