Τρίκαλα: Όλη η αλήθεια για τα γνήσια χαρτονομίσματα που έπεσαν στον Ληθαίο ποταμό - Το άγνωστο επεισόδιο που προηγήθηκε (Φωτό και βίντεο)! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 12, 2015

Τρίκαλα: Όλη η αλήθεια για τα γνήσια χαρτονομίσματα που έπεσαν στον Ληθαίο ποταμό - Το άγνωστο επεισόδιο που προηγήθηκε (Φωτό και βίντεο)!

Η υπόθεση με τα 2.000 ευρώ που έπεσαν στον ποταμό, εξακολουθεί να είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία...





Μια οικογενειακή υπόθεση κρύβεται πίσω από το πρωτοφανές συμβάν με χαρτονομίσματα των 500, των 100 και των 50 ευρώ, να βρίσκονται μέσα στον Ληθαίο ποταμό στα Τρίκαλα.



Σύμφωνα με πληροφορίες πρωταγωνιστής της υπόθεσης ήταν ένας νεαρός φοιτητής, ο οποίος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κατάφερε να τα αρπάξει από τον πατέρα του τα χρήματα και να τα πετάξει υπό το έντρομο βλέμμα του στο ποτάμι…

Στην θέα των χαρτονομισμάτων που σκορπούσε ο νεαρός που υπολογίζονται σε περίπου 2.000 ευρώ, περαστικοί όρμησαν στην κοίτη του ποταμού και τα …ψάρεψαν , ενώ επί αρκετή ώρα το ιδιότυπο αυτό ψάρεμα συνεχιζόταν με τους «πρωταγωνιστές» πατέρα και γιό να έχουν απομακρυνθεί από το σημείο πριν φτάσουν σε αυτό οι αστυνομικοί, στην θέα των οποίων άρχισε να …οργιάζει η φαντασία κάποιων για χαρτονομίσματα προϊόν ληστείας.


Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για νεαρό φοιτητή (22 ετών) για τον οποίο έχει δοθεί παραγγελία για «ακούσιο εγκλεισμό» και ψυχιατρική παρακολούθηση. Εν τω μεταξύ απερρίφθη και το σενάριο να πρόκειται για πλαστά χαρτονομίσματα με τα οποία σπείρα ήθελε να γεμίσει την τοπική αγορά, καθώς όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στην Α.Δ. Τρικάλων έφτασαν περί τα 300 €, σε χαρτονομίσματα των 50 και 100 € και από έλεγχο προέκυψε η γνησιότητά τους.

Πηγή: trikalaola.gr, trikalavoice.gr, trikalanews.gr


newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες