Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο «Φ. Α. Μουρίκης ΑΕ» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 04, 2015

Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο «Φ. Α. Μουρίκης ΑΕ»

Σε κινητοποιήσεις βρίσκονται οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο «Φ. Α. Μουρίκης ΑΕ», εργοστάσιο επεξεργασίας ξύλου, που βρίσκεται στην Κόρινθο και απασχολεί περίπου 90 εργαζόμενους. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια του κλάδου στην Ελλάδα, με εξαγωγικό κυρίως προσανατολισμό.

Αυτόν τον μήνα λήγει η επιχειρησιακή σύμβαση και μετά την άρνηση της εργοδοσίας να
συζητήσει με το σωματείο, οι εργαζόμενοι μέσα από μαζική ΓΣ αποφάσισαν επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας. Η πρώτη τρίωρη στάση έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ συνεχίζουν και αυτή την εβδομάδα με δίωρη στάση την Πέμπτη 4 Ιούνη στην πρωινή και στην απογευματινή βάρδια.

Οι εργαζόμενοι απαιτούν:

Την ανάκτηση των απωλειών στους μισθούς, με επαναφορά τους στα προ κρίσης επίπεδα
Τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων συναδέλφων τους.
Μέτρα για την υγιεινή και την ασφάλεια στον χώρο του εργοστασίου.
Τη μεταφορά των εργαζομένων από και προς το εργοστάσιο με ευθύνη της εταιρείας.


nemeapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες