Λουτράκι: Τι νέα από το Spa; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 25, 2015

Λουτράκι: Τι νέα από το Spa;

Μπορεί να διανύουμε ήδη την τουριστική περίοδο και το ημερολόγιο στον τοίχο να γράφει Ιούνιος, στο Υδροθεραπευτήριο, όμως, γράφει Μάρτιος....

Και αυτό γιατί οι εργαζόμενοι του Spa, έχουν από τον Μάρτιο να πληρωθούν. Όπως περιέγραψε την κατάσταση στο loutrakiblog.gr, εργαζόμενος του Υδροθεραπευτηρίου, "Αυτή τη στιγμή, εργαζόμαστε κανονικά αλλά πληρωνόμαστε ανάλογα με τις εισπράξεις. Πριν από λίγες μέρες, πήραμε κάποια χρήματα για τις πρώτες 2 εβδομάδες του Μαρτίου. Αν φέτος το καλοκαίρι, δεν έρθει κόσμος, δεν ξέρω τι θα γίνει".

Το θετικό νέο, είναι ότι η αίτηση πτώχευσης του εργολάβου, κατασκευαστή του Υδροθεραπευτηρίου, Γεωργίου Βλάχου κατά της Λουτράκι Α.Ε, πήρε αναβολή για τον Σεπτέμβριο. Η εξέλιξη είναι θετική, καθώς, δίνεται η δυνατότητα μιας "μικρής οικονομικής ανάσας" στην μεγαλύτερη δημοτική επένδυση που έγινε στο δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων.

ΠΗΓΗ: loutrakiblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες