Άδειασμα Μάρδα σε Κωνσταντοπούλου: «Τα συμπεράσματα της Βουλής δεν είναι και της κυβέρνησης» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουλίου 30, 2015

Άδειασμα Μάρδα σε Κωνσταντοπούλου: «Τα συμπεράσματα της Βουλής δεν είναι και της κυβέρνησης»

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας απάντησε σε ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Χ. Θεοχάρη, σχετικά με την Επιτροπή Ελέγχου Χρέους, «αδειάζοντας» την πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ο κ. Μαρδας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Η Βουλή έχει έναν Κανονισμό, ο οποίος της δίνει τη δυνατότητα να διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα συμπεράσματα από τα όποια επιστημονικά συνέδρια που γίνονται στη Βουλή είναι και συμπεράσματα της ελληνικής κυβέρνησης. Αν είναι χρήσιμα θα τα χρησιμοποιήσει, διαφορετικά δεν δεσμευόμαστε. Θέλω να επισημάνω ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς που κάνουμε.Οι όροι επονείδιστο και επαχθές είναι δύο διαφορετικοί όροι. Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πως την χρησιμοποιούμε».
Μάλιστα σχολίασε και το κόστος που είχε η σύσταση της Επιτροπής, για την οποία επέμενε η κα. Κωνσταντοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι «θα πρέπει να προσεχθεί το κόστος των δραστηριοτήτων. Μπορεί να είναι κόστος δραστηριότητας που λαμβάνει χώρα μέσα στη Βουλή, αλλά δεν παύει να είναι κόστος που επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό».

topnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες