Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι φυσικοθεραπευτές την Τετάρτη 10/2/2016 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 09, 2016

Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι φυσικοθεραπευτές την Τετάρτη 10/2/2016


Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Κορινθίας του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών ενημερώνει ότι την Τετάρτη 10/2/2016 έχει προκηρυχτεί πανελλαδική απεργία Φυσικοθεραπευτών με κινητοποίηση στο Υπουργείο Υγείας.
Αφορμή είναι ο κλειστός και μειωμένος προυπολογισμός (κατά 1/3 σε σχέση με το 2012) για τη φυσικοθεραπεία και  η  ως εκ τούτου ασφυκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα εργαστήρια φυσικοθεραπείας μετά τις υπέρογκες επιστροφές-«κουρέματα» rebate-clawback. Ζητούμε αύξηση της χρηματοδότησης, κατάργηση των απαράδεκτων μέτρων rebate-clawback, απόδοση όλων των οφειλών. Καλούμε τους συναδέλφους Φυσικοθεραπευτές να απεργήσουν μαζικά και να ενισχύσουν τη διαδήλωση.


Για τη Δ.Ε του Π.Τ Κορινθίας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



          Ζαφείρης Βασίλειος                        Τσαρμπού Χάρις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες