Πρωταθλητής στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός μετά από ματς-θρίλερ.. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Μαΐου 31, 2016

Πρωταθλητής στο μπάσκετ ο Ολυμπιακός μετά από ματς-θρίλερ..


Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 82-81τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ 
και χάρισε στον Ολυμπιακό το 12ο πρωτάθλημα και «παρθενικό» της «ερυθρόλευκης» Ιστορίας μέσα στην έδρα του Παναθηναϊκού!



Δείτε το τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη


Ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων" χάλασε τη... γιορτή του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος αποθεώθηκε από τους φίλους των "πράσινων" παρά την ήττα. Αυτό ήταν το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αποθεώθηκε από τον κόσμο του και μετά την αδυναμία των «πράσινων» να στείλουν τη σειρά σε 5ο τελικό και συναισθηματικά φορτισμένος, αφού κάλεσε τους συμπαίκτες του στο κέντρο του παρκέ για το τελευταίο «ζντο», αποχώρησε στα αποδυτήρια.

Η αποθέωση του Διαμαντίδη


Μοναδικές στιγμές στο παρκέ του ΟΑΚΑ μετά από το τέλος του 4ου τελικού. Στην τελευταία παράσταση της τεράστιας καριέρας του ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποθεώθηκε από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και φυσικά από τους συμπαίκτες του, "πνίγηκε" στις αγκαλιές τους και αποχώρησε εμφανώς συγκινημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες