Αυξάνονται τα διόδια από τα ξημερώματα της Τετάρτης - Τι έλεγε ο Τσίπρας στα διόδια (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Μαΐου 30, 2016

Αυξάνονται τα διόδια από τα ξημερώματα της Τετάρτης - Τι έλεγε ο Τσίπρας στα διόδια (video)

Τι είχε απαντήσει στα διόδια του Ισθμού πριν γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας ο κ. Τσίπρας....


Αυξάνονται, από την 1η Ιουνίου, οι τιμές των διοδίων λόγω αύξησης του συντελεστή ΦΠΑ, από 23% σε 24%, σε όλους τους αυτοκινητόδρομους του εθνικού οδικού δικτύου.

Οι αυξήσεις στον αυτοκινητόδρομο του ΜΟΡΕΑ, και συγκεκριμένα στην Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας και Λεύκτρων-Σπάρτης, είναι μικρές και αφορούν ορισμένους σταθμούς διοδίων και σε ορισμένες κατηγορίες οχημάτων.


Η Ολυμπία Οδός ΑΕ ενημερώνει τους οδηγούς ότι από την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 (ώρα 00:01) αναπροσαρμόζει τα τέλη διοδίων λόγω της αύξησης του συντελεστή ΦΠΑ από 23% σε 24%. Με την αναπροσαρμογή αυτή, προκύπτει αύξηση 0,10 € σε μεμονωμένες κατηγορίες οχημάτων και σταθμούς διοδίων, όπως αναλυτικά φαίνεται στον παρακάτω πίνακα.

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΔΙΟΔΙΩΝ από 01/06/2016

(Με έντονους χαρακτήρες οι τιμές που αλλάζουν)


Κατηγορία οχήματος


*πλευρικοί σταθμοί

Σημειώνουμε ότι:

- σε οχήματα κατηγορίας 1 και 2 (με χρήση πομποδέκτη OΛΥΜΠΙΑ PASS ή Μοτοκάρτας Ολυμπίας Οδού) παρέχονται κλιμακωτές εκπτώσεις από 15% έως και 60%, ανάλογα με τη συχνότητα διέλευσης από τους μετωπικούς σταθμούς Ελευσίνας ή Ισθμού (εκπτωτικά προγράμματα ΕΛΕΥΣΙΝΑ Value και ΙΣΘΜΟΣ Value), καθώς και πρόσθετες εκπτώσεις σε πλευρικούς σταθμούς μόνο για ενδοδημοτικές μετακινήσεις κατοίκων.

- στους σταθμούς Ζευγολατιού και Ρίου παρέχεται έκπτωση 10% σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων με χρήση

πομποδέκτη ΟΛΥΜΠΙΑ PASS (ή μοτο-κάρτας Ολυμπίας Οδού).
Η Οδός Κεντρικής Ελλάδας ανακοινώνει ότι τα μεσάνυχτα της 31ης Μαΐου προς 1η Ιουνίου 2016 θα πραγματοποιηθεί προσαρμογή των διοδίων τελών λόγω αύξησης του συντελεστή του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.). Ακολουθούν τα νέα διόδια τέλη ανά κατηγορία οχήματος και σταθμό διοδίων:
korinthostv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες