Σεισμός από Ρωσία: Θα γίνει πόλεμος Ελλάδας - Τουρκίας... - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουλίου 24, 2016

Σεισμός από Ρωσία: Θα γίνει πόλεμος Ελλάδας - Τουρκίας...


Ρώσοι εμπειρογνώμονες λένε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει Ελληνοτουρκικός πόλεμος...

Οι Ρώσοι αναφέρουν τις εισβολές μαχητικών αεροσκαφών των Τούρκων στο Αιγαίο αλλά και του ναυτικού πολεμικού τους, οι οποίοι κάνουν έντονες παραβιάσεις εισβάρος του Ελληνικού εδάφους.

Ακόμα παρουσιάζουν στοιχεία τα οποία λένε ότι οι Τούρκοι αμφισβητούν τον Ελληνικό εναέριο χώρο που φτάνει μέχρι τα Μετέωρα.

Τούρκοι επιστήμονες θέλουν να προβούν νομικά για να αμφισβητήσουν θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου όπου περιέχουν και ελληνικά νησιά τα οποία είναι, η χερσόνησος του Άθω, το νησί της Λήμνου, την  Σκύρο, την Πάτμο, την Τήνο, την Μύκονο, και άλλα.

Επίσης θέλουν να διεκδικήσουν νομικά μεγάλο μέρος του Αιγαίου και να διαγράψουν το Καστελόριζο από τον χάρτη έτσι ώστε να μπορέσουν να κλέψουν ελληνικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων τα οποία κοστίζουν πάρα μα πάρα πολλά δις ευρώ.

Η Αθήνα έχει διαμαρτυρηθεί πολλές φορές για τις πράξεις της Τουρκίας που κάνει εισβάρος της Ελλάδας, αλλά το ΝΑΤΟ και η ΕΕ κάνουν πως δεν ακούνε.
Εκτός από τις πράξεις της Τουρκίας εισβάρος της Ελλάδος, βρίζουν με χυδαιότητα και την θρησκεία των Ελλήνων, θεωρούν πως είναι κατώτεροι από εκείνους, όμως δεν γνωρίζουν ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Εληνική υπεροχή.

voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες