Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους αγωνιστές της επανάστασης που κατατρόπωσαν τον Δράμαλη στα Δερβενάκια - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2016

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τους αγωνιστές της επανάστασης που κατατρόπωσαν τον Δράμαλη στα Δερβενάκια - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Ανήμερα μιας σημαντικής ημέρας της Ιστορίας του νεότερου Ελληνικού Έθνους, αυτής της μάχης των Δερβενακίων, η οποία υπήρξε κομβικής σημασίας για την έκβαση της Επανάστασης του 1821 και τη σταδιακή απελευθέρωση της Πελοποννήσου και της υπόλοιπης Ελλάδος.



Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις Τιμής και Μνήμης για τους αγωνιστές της επανάστασης που κατατρόπωσαν τον Δράμαλη. Πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπείες των τοπικών Οργανώσεων Κορίνθου και Αργολίδος, καθώς και ο βουλευτής Μεσσηνίας Κουκούτσης Δημήτριος, έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στα Δερβενάκια.



Πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων από τον συναγωνιστή Κουκούτση εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικολάου Μιχαλολιάκου, καθώς και την συναγωνίστρια Αθανασία Χουρσαλά, εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλο με την Ελληνική Αυγή για την Πελοπόννησο, αποσπώντας το χειροκρότημα και τα εύσημα των παρευρισκομένων.

Βαδίζοντας στα χνάρια των γενναίων αυτών Ανδρών που συνέτριψαν τις ορδές του Δράμαλη, υπό τις διαταγές των ιστορικών μορφών της Επαναστάσεως, όπως ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Υψηλάντης, ο Μαυρομιχάλης , ο Παπαφλέσσας, ο Πάνος Κολοκοτρώνης ,ο Ανδρέας Μεταξάς, ο Πλαπούτας και ο Νικηταράς, εμείς οι Χρυσαυγίτες έχουμε το βαρύ χρέος και την προσταγή της Ιστορίας, να διατηρήσουμε ακέραια την Εθνική Μνήμη και να αποτελέσουμε θεματοφύλακες Αξιών και Ιδανικών ποτισμένων με Αίμα και Αγωνα.




XΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες