O «χείμαρρος» Ραχήλ Μακρή απαντά ζωντανά σε όλες μας τις ερωτήσεις… και τις δικές σας! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 27, 2016

O «χείμαρρος» Ραχήλ Μακρή απαντά ζωντανά σε όλες μας τις ερωτήσεις… και τις δικές σας!


Ραχήλ Μακρή σε μία «ζωντανή» συνέντευξη, live streaming  θα απαντήσει σε όλες μας τις ερωτήσεις όχι μόνο σε θέματα πολιτικής χροιάς.
Η συζήτηση με την πρώην βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΣΥΡΙΖΑ, θα γίνει στις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης 27 Ιουλίου και οι αναγνώστες – ακροατές θα μπορείτε να συμμετέχετε ζωντανά, υποβάλλοντας τις δικές σας ερωτήσεις, με τον ακόλουθο τρόπο.
Αν έχετε κάνει ήδη like στη σελίδα του pasmina.gr στο facebook, μπορείτε να στέλνετε σε μήνυμα τις ερωτήσεις σας, ακόμα και από τώρα. Αν όχι, κάντε like στη σελίδα και θα μπορείτε να συμμετάσχετε ενεργά. Σε κάθε περίπτωση, μην χάσετε για κανέναν λόγο τη συνέντευξη με τη Ραχήλ Μακρή, που όταν αποφασίζει να μιλήσει, το κάνει χωρίς φόβο!
Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 18:00 ακριβώς, συντονιστείτε στο pasmina.gr.
Κάντε ΤΩΡΑ like στη σελίδα του pasmina.gr πατώντας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες