ΤΩΡΑ: Αυτή θα είναι η απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Οκτωβρίου 26, 2016

ΤΩΡΑ: Αυτή θα είναι η απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες


Προδικαστική απόφαση και το μπαλάκι στο ΕΣΡ από το ΣτΕ; Όπως μεταδίδει το altsantiri.gr το μπαλάκι στο ΕΣΡ φαίνεται πως ρίχνει το ΣτΕ, σε ο,τι αφορά στο επίμαχο θέμα των τηλεοπτικών αδειών. Σύμφωνα με τις πρώτες  πληροφορίες, από τη διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία ξεκίνησε στις 5.15 το απόγευμα, οι δικαστές αναμένεται να μην εκδώσουν σήμερα οριστική απόφαση, αλλά  προδικαστική. 
Δηλαδή το ΣτΕ θα δίνει χρόνο στην Πολιτεία, προκειμένου να συγκροτηθεί το ΕΣΡ και στη συνέχεια να επανέλθει η Ολομέλεια, υπό άλλη σύνθεση, για να κρίνει οριστικά το ζήτημα των προσφυγών των τηλεοπτικών καναλιών.
Αν οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιωθούν, σημαίνει ότι θα λειτουργήσουν με προσωρινές άδειες όλα τα κανάλια, δηλαδή εκείνα που πήραν άδεια αλλά και όσα δεν πήραν, μέχρι να συγκροτηθεί το ΕΣΡ το οποίο και θα αναλάβει τις διαδικασίες αδειοδότησης. 
periodista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες