Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας σε Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό από την Τρίτη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Νοεμβρίου 12, 2016

Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας σε Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό από την Τρίτη


Επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας σε μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο και τραμ εξήγγειλαν τα σωματεία εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, ξεκινώντας από την ερχόμενη Τρίτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι στις Σταθερές Συγκοινωνίες αποφάσισαν στάσεις εργασίας τις παρακάτω ημέρες:

Τρίτη 15 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 10:00 π.μ.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από 12.00 έως 16:00 π.μ.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 10:00 π.μ.

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από 12.00 έως 16:00 π.μ.

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου: Στάση εργασίας από έναρξη της βάρδιας έως 10:00 πμ


Οι εργαζόμενοι στην ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν την διοίκηση του ΟΑΣΑ για υποβάθμιση των εταιρειών και των εργαζομένων καθώς και υπονόμευση των δημόσιων αστικών συγκοινωνιών.

«Η μετατροπή του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (ΟΑΣΑ) από ένα συντονιστικό όργανο των Αστικών Συγκοινωνιών σε ένα διευθυντήριο, που θα συγκεντρώνει όλες τις υπηρεσίες, οδηγεί στη δημιουργία ενός συγκεντρωτικού, αντιπαραγωγικού, γιγαντιαίου Ομίλου. Ταυτόχρονα προκαλεί αξεπέραστα λειτουργικά προβλήματα στη ΣΤΑΣΥ και στην ΟΣΥ, με περαιτέρω υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και της ασφάλειας των μετακινήσεων ενώ αφήνει να φανεί στο... βάθος η εκχώρηση των συγκοινωνιών σε ιδιώτες», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.

«Η υποβάθμιση των εταιριών και των εργαζομένων μας βρίσκει κάθετα αντιθέτους. Τα προσωπικά σχέδια (κρυφά και φανερά), που υπονομεύουν τις Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες θα ακυρωθούν στην πράξη από τους εργαζόμενους», δηλώνουν οι εργαζόμενοι.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες