Αυτές είναι οι 10 πιο επικίνδυνες ράτσες σκύλων στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016

Αυτές είναι οι 10 πιο επικίνδυνες ράτσες σκύλων στον κόσμο (ΒΙΝΤΕΟ)



Ποια ράτσα σκύλων είναι η πιο επικίνδυνη στον κόσμο; Υπάρχουν κάποια στοιχεία που να την αποκαλύπτουν;

Επιστήμονες, ειδικοί, αλλά και λάτρεις των τετράποδων φίλων μας, δεν μπορούν να συμφωνήσουν ποια ράτσα σκύλου θεωρείται ως η πιο επικίνδυνη στον κόσμο.

Ωστόσο, λόγω της συχνότητας επιθέσεων σε ανθρώπους, σε κάποιες ράτσες έχουν απαγορευτεί η αναπαραγωγή και πώληση τους σε αρκετές χώρες.

Με καταγεγραμμένα κάποια περιστατικά επιθέσεων, έχουν σημειωθεί οι «μαύρες λίστες» των ζώων και παρουσιάζονται στο παρακάτω βίντεο ως οι 10 «πιο επικίνδυνες» ράτσες σκύλων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες