Η απόφαση ελήφθη! Οι αγρότες κλείνουν τις Eθνικές Oδούς - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Δεκεμβρίου 17, 2016

Η απόφαση ελήφθη! Οι αγρότες κλείνουν τις Eθνικές Oδούς


Μονόδρομος είναι το στήσιμο αγροτικών μπλόκων σε όλη τη χώρα, όπως τόνισαν οι αγρότες που μίλησαν το πρωί της Παρασκευής (16/12/2016) σε αγροτική κινητοποίηση που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αγιάς Λάρισας.

Δεκάδες τρακτέρ απέκλεισαν συμβολικά το κέντρο της πόλης, με τους αγρότες να αψηφούν το τσουχτερό κρύο και να στέλνουν σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση ότι ο φετινός χειμώνας δε θα είναι μόνον δύσκολος γι’ αυτούς, αλλά και «θερμός» για τους διοικούντες.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, o πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας αναφέρθηκε στα όσα κέρδισαν οι αγρότες από την περυσινή 40ήμερη κινητοποίηση, ζητώντας τους να συμμετέχουν δυναμικά και στα επικείμενα μπλόκα.

Ενόψει μάλιστα της αυριανής (17/12/2016) πανελλαδικής σύσκεψης της επιτροπής των μπλόκων, που θα γίνει στο αμφιθέατρο Γεωπονίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας, ξεκαθάρισε ότι η πρόταση της επιτροπής θα είναι να στηθούν μπλόκα στην Eθνική Oδό αμέσως μετά τις γιορτές, ως μέσο πίεσης προς την κυβέρνηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, κυρίως με το ασφαλιστικό και το φορολογικό

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες