ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - Συλλαλητήριο και πορεία στη Βουλή το Σάββατο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2017

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - Συλλαλητήριο και πορεία στη Βουλή το Σάββατο


Συλλαλητήριο για την Κύπρο διοργανώνεται στο κέντρο της Αθήνας το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. από κόμματα και πολιτικούς φορείς....

Η συγκέντρωση στις 11.00 του Σαββάτου θα γίνει στο Μοναστηράκι και μετά θα ακολουθήσει πορεία μέχρι τη Βουλή για την επίδοση αιτημάτων.
Όπως αναφέρεται στο κάλεσμα των διοργανωτών, «Δεν θα τους επιτρέψουμε να ξεπουλήσουν την Κύπρο μας! Καμία νομιμοποίηση των κατοχικών στρατευμάτων! Όχι άλλες υπαναχωρήσεις! Όχι άλλες προδοσίες!» όπως και «Αγώνας για αυτοδιάθεση! Κύπρος ενιαία, ανεξάρτητη, εθνικά κυρίαρχη!» και προτείνεται:
«Η μοναδική αποδεκτή και βιώσιμη λύση δεν μπορεί παρά να έχει σαν αφετηρία της την πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων του ΟΗΕ για άμεση αποχώρηση των εποίκων και των τουρκικών στρατευμάτων, δηλαδή αποκατάσταση της νομιμότητας στο νησί, ώστε ο ίδιος ο κυπριακός λαός, στο σύνολό του, να αποφασίσει ακηδεμόνευτος για το παρόν και το μέλλον του».
Στη συγκέντρωση και διαδήλωση καλούν οι ακόλουθες πολιτικές οργανώσεις, φορείς, κόμματα:
ΕΠΑΜ, ΔHΚΚI, ΑΚΕΠ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΟΜΜΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ, ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΕΚΑΔ, ΕΛΑΣ, ΝΤΟΣΤΟΓΕΦΣΚΙ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΡΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες