Χαμηλή πτήση πάνω από τα Ίμια εκτέλεσε τουρκικό ελικόπτερο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 23, 2017

Χαμηλή πτήση πάνω από τα Ίμια εκτέλεσε τουρκικό ελικόπτερο


Ελικόπτερο της τουρκικής ακτοφυλακής εκτέλεσε την Πέμπτη δύο χαμηλές πτήσεις πάνω από τα Ίμια και παρέμεινε στην περιοχή για περίπου 15 λεπτά....

Πληροφορίες για πτώση τουρκικού ελικοπτέρου στην περιοχή των Ιμίων, οι οποίες μεταδόθηκαν από ορισμένα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, διαψεύδονται.
tovima.gr

Δείτε το βίντεο-ντοκουμέντο του τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων Anadolu με την χαμηλή πτήση του ελικοπτέρου πάνω από τα Ιμια, όπου το συνόδευσαν με τον τίτλο «Πτήση-έλεγχος πάνω από τα Ιμια».


Δείτε και δεύτερο βίντεο της χαμηλής πτήσης στα Ιμία που δημοσιεύσαν Τούρκοι



iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες