Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους πυροσβέστες στο Σύνταγμα (pics) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 08, 2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από τους πυροσβέστες στο Σύνταγμα (pics)


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στην πλατεία Συντάγματος σήμερα το πρωί της Τετάρτης πυροσβέστες που εκτίουν πενταετή θητεία στην υπηρεσία και ζητούν την ανανέωση των συμβάσεών τους ή την μονιμοποίησή τους...


Πρόκειται για τουλάχιστον 4000 πυροσβέστες που βγήκαν να διαμαρτυρηθούν καθώς το υπουργείο Διοικητικής μεταρρύθμισης δεν προχωρά σε έκδοση ΦΕΚ που θα μονιμοποιήσει τους μισούς και θα ανανεώσει τις συμβάσεις των υπολοίπων, που λήγουν την Πέμπτη 9/2.

"Δεν υλοποιείται ο νόμος που προβλέπει τη μονιμοποίηση μας", λένε χαρακτηριστικά. Οι πυροσβέστες ζητούν την άμεση νομιμοποίηση τους, όπως προβλέπεται από τη σύμβασή τους. "Ζητάμε την εφαρμογή του νόμου τίποτα παραπάνω", επισημαίνουν.

"Δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Αυτό είναι απαράδεκτο για εμάς. Είμαστε αξιοπρεπείς. Η πυροσβεστική είναι στο έλεος του κινδύνου", τονίζουν.




IMG 5376
IMG 5372
IMG 5373
IMG 5364
IMG 5365
(Φωτογραφίες: CNN Greece)
cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες