Αυτό είναι το νέο 50 ευρώ που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο (βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαρτίου 30, 2017

Αυτό είναι το νέο 50 ευρώ που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο (βίντεο)


Στις 4 Απριλίου, θα κάνει το «ντεμπούτο» του το νέο τραπεζογραμμάτιο των 50 ευρώ της σειράς «Ευρώπη», στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προσπάθειας ενίσχυσης της ασφάλειας των ευρωπαϊκών χαρτονομισμάτων....

Ένα από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας είναι το ολόγραμμα, καθώς το τραπεζογραμμάτιο θα περιλαμβάνει ένα παράθυρο με προσωπογραφία - ένα ευδιάκριτο χαρακτηριστικό ασφαλείας που είναι ορατό και στις δύο όψεις του τραπεζογραμματίου.

Το παράθυρο γίνεται διαφανές όταν το τραπεζογραμμάτιο παρατηρείται στο φως, αποκαλύπτοντας την προσωπογραφία της Ευρώπης και στις δύο όψεις.

Το στοιχείο αυτό αποτελεί μία πρωτοποριακή εξέλιξη στην τεχνολογία παραγωγής τραπεζογραμματίων και δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την παραχάραξη.

Εκτός αυτού, το τραπεζογραμμάτιο περιλαμβάνει και έναν αριθμό με βαθυπράσινο χρώμα, ο οποίος αλλάζει χρώμα από βαθύ πράσινο σε βαθύ μπλε, όταν το τραπεζογραμμάτιο παρατηρείται υπό γωνία.



koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες