Με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας υποδέχονται τον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Μαρτίου 08, 2017

Με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας υποδέχονται τον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη


Τέσσερις συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Τετάρτη, στη Θεσσαλονίκη όπου θα βρεθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας...

Συγκεκριμένα, στις 11:00 έξω από το ΥΜΑΘ θα βρεθούν εργαζόμενοι στον Καρυπίδη οι οποίοι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και ζητούν την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας τους.

Την ίδια ώρα στο ΥΜΑΘ μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ των δημοτικών επιχειρήσεων του νομού Θεσσαλονίκης θα διαμαρτυρηθούν για τη μη καταβολή δεδουλευμένων σε συμαβασιούχους.

Στις 15:30 μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς θα συγκεντρωθούν έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Παράλληλα, όπως αναφέρει η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος σε ανακοίνωσή της, και σήμερα Τετάρτη δεν θα διενεργούνται πλειστηριασμοί κατοικίας με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το ελληνικό Δημόσιο, τα ασφαλιστικά Ταμεία και τους ΟΤΑ, όσον αφορά την κατοικία του οφειλέτη – φυσικού προσώπου. Κατ’ εξαίρεσιν θα διεξάγονται πλειστηριασμοί κατόπιν αδείας εκ των Συλλόγων ή της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Συντονιστικής Επιτροπής Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος.

Στις 18:30 πρωτοβουλία γυναικών ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης πρόκειται να πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Άγαλμα Βενιζέλου. Πιθανόν να ακολουθήσει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Πληροφορίες: thestival.gr

Πηγή: iefimerida.gr

www.tsantiri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες