ΕΛΛΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΡΑ!!!ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΜΈΣΑ ΣΤΗ ΧΏΡΑ ΜΑΣ!!!ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 31, 2017

ΕΛΛΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΩΡΑ!!!ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΜΈΣΑ ΣΤΗ ΧΏΡΑ ΜΑΣ!!!ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ!!!


Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις της Τουρκίας που δεν χάνει ευκαιρία να δείξει ότι δεν έχει ούτε τον δέοντα σεβασμό προς τη χώρα μας...

Το τουρκικό ναρκαλιευτικό Alanya που συμμετέχει στην πολυεθνική άσκηση ναρκοπολέμου «Αριάδνη 17», κατέπλευσε στο λιμάνι της Πάτρας χωρίς να υψώσει την ελληνική σημαία, όπως έπρεπε να κάνει, αλλά έχοντας τη σημαία του ΝΑΤΟ.

Μάλιστα, η αδιαφορία και η πρόκληση λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις αφού τα υπόλοιπα σκάφη που συμμετέχουν στην άσκηση είχαν υψώσει την ελληνική σημαία, όπως είθισται να γίνεται με τη σημαία της χώρας που βρίσκεται το πλοίο όταν δένει σε ξένο λιμάνι.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες