Βόλος: Όπου φύγει-φύγει Κασιδιάρης και Ηλιόπουλος από τηλεοπτικό στούντιο (Photo) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 10, 2017

Βόλος: Όπου φύγει-φύγει Κασιδιάρης και Ηλιόπουλος από τηλεοπτικό στούντιο (Photo)


Κραδαίνοντας ξύλα για να αντιμετωπίσουν αντιεξουσιαστές, που τους έτρεψαν σε φυγή, εγκατέλειψαν το στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού "Άστρα" οι χρυσαυγίτες βουλευτές, Ηλίας Κασιδιάρης και Παναγιώτης Ηλιόπουλος.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχωρούσε σήμερα το μεσημέρι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, στον δημοσιογράφο του σταθμού, Δημήτρη Μαρέδη, αντιεξουσιαστές περικύκλωσαν το κτίριο, φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, των Κασιδιάρη, Ηλιόπουλο και Μιχαλολιάκου με αναφορές στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Ρουπακιά.

Η συνέντευξη διακόπηκε χωρίς να συνεχιστεί, ενώ οι συγκεντρωμένοι παρέμειναν έξω από τα γραφεία του «Άστρα» φωνάζοντας συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ. Ο βουλευτής, Ηλίας Κασιδιάρης, συνοδευόμενος από τον συνάδελφο του, Παναγιώτη Ηλιόπουλο, εξοπλισμένοι με κράνη και ξύλα και συνοδευόμενοι από άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής,  αντίστοιχα εξοπλισμένα φυγαδεύτηκαν από την είσοδο του γκαράζ του κτιρίου του Astra, επιβιβάστηκαν στα αυτοκίνητά τους και αποχώρησαν λίγο μετά τις 4.15.





documentonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες