Στάθης Ψάλτης: Από τις βιντεοταινίες του ’80 στον Σαίξπηρ - ΒΙΝΤΕΟ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017

Στάθης Ψάλτης: Από τις βιντεοταινίες του ’80 στον Σαίξπηρ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στάθης Ψάλτης έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής τη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως "Καμικάζι αγάπη μου", "Τροχονόμος Βαρβάρα", "Τα καμάκια", "Βασικά καλησπέρα σας", "Και ο πρώτος ματάκιας", "Τρελός είμαι ό,τι θέλω κάνω", "Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ", "Μάντεψε τι κάνω τα βράδια".

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιθεωρήσεις όπως: “Πολίτης Γ Κατηγορίας”, “Πού πας ρε Γιωργάκη με τέτοιο καιρό;”, “Και ξανά... ΠΑΣΟΚολλητό”, “Νου Δού η άσχημη”,

“Το μαντολίνο του ναυαγού Σημίτη”, “Τα παπα...τσουνάμια” ,” Τα θέλει ο Κολοτράβας μας”, “Παπουτσωμένη Ντόρα”, “Οι πράσινες, οι κόκκινες, οι θαλασσιές οι τσούχτρες”, “Κότες”, “Πινόκιο”, “Έλληνες είστε και φαίνεστε”, “Εμπρός προς τα πίσω”, “Καυκαλήθρες και Τσιτσιραύλα”, “Βάτραχοι”, “Αγαπάς τη Γελάδα, απόδειξη”, “Καμπαρέ Ελλάς”.

Το 2009 έπαιξε μαζί με Θύμιο Καρακατσάνη στην παράσταση "Λυσιστράτη" ενώ το 2014 στον "Πλούτο" του Αριστοφάνη.


Συμμετείχε επίσης σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές όπως: “Καλημέρα ζωή”, “Τμήμα ηθών”,

“Τα παλιόπαιδα τ' ατίθασα”, “Ο Συμβολαιογράφος”, “Η τύχη της Μαρούλας”, “Οι έμποροι των εθνών”, “Αν μ' αγαπάς”.

Ο ίδιος έδινε σπάνια συνεντεύξεις και ακόμα σπανιότερα αναφερόταν στις ταινίες της δεκαετίας του '80 που τον καθιέρωσαν στο κοινό. Τα τελευταία χρόνια είχε δεχτεί προτάσεις να συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις, τις οποίες αρνήθηκε. Η τελευταία του εμφάνιση στο θέατρο ήταν φέτος στην παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Σαίξπηρ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη, στο θέατρο Πάνθεον, όπου κρατούσε τον ρόλο της παραμάνας.


Πηγή: βίντεο youtube (alex man, tsikoutas, Axilleas Argyriou, Stohos2, ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ, Μάνος Ορφανουδάκης, DenisTrapoulas)

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες