Συμμετοχή του Μετώπου Νίκης στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με θέμα «Διόδια στο Οδικό Δίκτυο χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017

Συμμετοχή του Μετώπου Νίκης στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με θέμα «Διόδια στο Οδικό Δίκτυο χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής»


Αφού επί σειρά ετών παραχώρησαν την διαχείριση των διοδίων στους κομματικούς τους φίλους, οι οποίοι ανεξέλεγκτα εισέπρατταν από τους Έλληνες πολίτες χωρίς να κατασκευάζουν ούτε μέτρο δρόμου....

έρχονται οι νεοδιαπλεκόμενοι εκτελεστές του λαού μέσω της περιφέρειας να προωθήσουν την νομιμοποίηση της τακτικής εκμετάλλευσης του Ελληνικού λαού.

Το Μέτωπο Νίκης εκπροσωπούμενο από την Αυγή Βουτσινά, θα είναι παρών στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 Απριλίου και ώρα 15:30 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός) με θέμα: «Διόδια στο Οδικό Δίκτυο χωρικής αρμοδιότητας Περιφέρειας Αττικής».

Το Μέτωπο Νίκης θα είναι εκεί προκειμένου να διασφαλίσει την τήρηση των συμφωνηθέντων της περιφερειακής αρχής με τους πολίτες της περιφέρειας όπως αυτές καταγράφηκαν προεκλογικά από την περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου.

Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες