ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ"Έχουμε δίκιο και θα το επιβάλουμε"...!!! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ"Έχουμε δίκιο και θα το επιβάλουμε"...!!!


Μετά τον πολύμηνο αγώνα που έχουμε δώσει, ήρθε η πρώτη απόφαση κρατικού φορέα που μας δικαιώνει. Στις 19 Απριλίου εκδόθηκε απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η οποία ακυρώνει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων αριθμ. 2/23-1-2017... 

Η απόφαση αυτή, επιβεβαιώνει ότι δημοτική αρχή παράτυπα δεν εφαρμόζει τις τροπολογίες, που ορίζουν την αυτοδίκαιη παράταση των συμβάσεων μας όπως είναι υποχρεωμένη να κάνει. Έχει προσωπική ευθύνη ο δήμαρχος, όμως οι ευθύνες επιμερίζονται και σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους ατομικά, οι οποίοι ψήφισαν ενάντια στην παράταση των συμβάσεων μας.
Έχουμε προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και για την δεύτερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 23/3/2017 η οποία είναι σίγουρο ότι θα μας δικαιώσει, γιατί πρόκειται για το ίδιο ακριβώς θέμα.

Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη, μέσω των κρατικών μηχανισμών να επιβάλει στην Δημοτική Αρχή να ανανέωση τις συμβάσεις μας.

Αυτή η θετική εξέλιξη, μας κάνει να συνεχίσουμε με μεγαλύτερη δύναμη τον αγώνα μας για δουλειά.
Καλούμε, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τρίτη 25 Απριλίου στις 10,30 π.μ. έξω από το δημαρχείο Κορίνθου. Θα ζητήσουμε να έχουμε συνάντηση με το δήμαρχο, για να αποφασίσει την ανανέωση των συμβάσεων μας.

Καλούμε, φορείς του μαζικού κινήματος και συνδικάτα εργαζομένων να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες