Ξεπέρασε κάθε όριο ο Τζήμερος: Χαστούκισε περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ (βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Μαΐου 11, 2017

Ξεπέρασε κάθε όριο ο Τζήμερος: Χαστούκισε περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ (βίντεο)


Νέα πρόκληση από τον Θάνο Τζήμερο στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Αττικής, καθώς ο επικεφαλής της παράταξης "Δημιουργούμε μαζί" ξεκόλλησε για άλλη μία φορά αφίσες του ΚΚΕ και όταν η περιφερειακή σύμβουλος του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού του ζήτησε το λόγο τη χαστούκισε...

Την κίνηση αυτή κατήγγειλαν όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις, καλώντας τον κ.Τζήμερο να αποχωρήσει από την αίθουσα, όπου εξακολουθεί να επικρατεί ένταση, καθώς εκείνος αρνείται.


Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο ο κ.Τζήμερος, που αρέσκεται στη δημοσιότητα μέσω της αντιπαράθεσης, είχε καταγγείλει μέσω facebook ξυλοδαρμό του στο περιφερειακό συμβούλιο από το σύμβουλο του ΚΚΕ Γιάννη Μανουσογιαννάκη επειδή και πάλι είχε προσπαθήσει να ξεκολλήσει αφίσες του ΠΑΜΕ, καθώς και ότι ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Θεόδωρος Σχινάς, του είχε πει: «Μην προκαλείτε κύριε Τζήμερε».

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, αποφάσισε και πάλι να ξεκολλήσει αφίσες του ΚΚΕ για τη μεθαυριανή απεργία. Τον πλησίασαν η κ.Μπαλού με ένα ακόμη στέλεχος του ΚΚΕ και του ζήτησαν το λόγο. Τότε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ.Τζήμερος χαστούκισε την κ.Μπαλού και το επεισόδιο δεν άργησε να λάβει διαστάσεις, καθώς οι σύντροφοι της περιφερειακής συμβουλου έσπευσαν προς υπεράσπιση της.


Τον κ.Τζήμερο αποδοκίμασαν όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες