Σκληρή απάντηση του Γ. Τσόγκα στη ΛΑΕ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουνίου 04, 2017

Σκληρή απάντηση του Γ. Τσόγκα στη ΛΑΕ


Λόγοι αρχής και μόνον με υποχρεώνουν να απαντήσω στο κατάπτυστο από κάθε άποψη Δελτίο Τύπου της ΛΑΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ εναντίον μου, πού αναπαράχθηκε από τό προσωπικό ιστολόγιο ekorinthos.gr, ως δήθεν απάντηση σέ χθεσινή πολιτική μου ανάρτηση στο φ/β. Αλλωστε νομίζω ότι όλοι πρέπει να απαντάμε σε καταφανώς κατάπτυστα κείμενα...

Ηταν όντως, ένα δήθεν κείμενο και μια δήθεν απάντηση, αφού με τίς (26) σειρές του δεν απάντησε σέ κανένα σημεία του εξ (7) σειρών κειμένου μου, αλλά και αυτός δεν ήταν ο στόχος του.

Στόχος του ήταν με τη χρήση μιας παμπάλαιης, φασιστικής, σεξιστικής, λαικίστικης, εξυβριστικής, συκοφαντικής και απολιτίκ πεζοδρομιακής φρασεολογίας, να ισοπεδωθεί προσωπικά ο αντίπαλος!

Ετσι ο ανώνυμος-αόρατος εντεταλμένος συντάκτης τού κειμένου, πιθανολογώ από τά …«τσικό» της ΛΑΕ, δεν αναφέρθηκε καθόλου στην ανάρτησή μου, ουσιαστικά όμως με αντίληψη μιας παρωχημένης αριστερής μουτσούνας επικεντρώθηκε στην αποδόμηση τής προσωπικότητάς μου με κάθε τρόπο, μακράν τής ιστορικής πραγματικότητας, υπερασπιζόμενος μεταξύ άλλων φαιδρών πολιτικών εκτιμήσεων, την ανυπαρξία τού δικαιώματός μου να προβαίνω σέ οποιαδήποτε κριτική προς τον Μ. Γλέζο, κατασπαράσσοντας έτσι κάθε έννοια δημοκρατικής δεοντολογίας και κάθε έννοια ελεύθερης έκφρασης καί κριτικής.

Αν ο θλιβερός συντάκτης τού θλιβερού κειμένου, επιθυμούσε πραγματικά να υπερασπισθεί τον Μ. Γλέζο, θα έπρεπε πρώτα να βγάλει την κουκούλα του, να αποκτήσει τη σχετική επωνυμία, πού πιστεύω οτι θα ήταν και αίτημα τού Γλέζου, να κοιταχτούμε στα μάτια και να αναγνωρίσουμε τον Κορίνθιο … Γουλιμή!

Σε κάθε περίπτωση, τά στερνά τιμούν τά πρώτα!

Οσον αφορά τίς βαρύτατα συκοφαντικές και εξυβριστικές σας φράσεις «τ’ αγγειά…κλπ.», θα τά αποσαφηνίσουμε ενώπιον των αρμοδίων Ποινικών Δικαστηρίων, εκτός και αν με σαφή και πανηγυρικό τρόπο τίς αποσύρετε και ζητήσετε συγγνώμη.

http://ekorinthos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες