Οι κούκλες του «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» Έρχονται στο Λουτράκι - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιουνίου 10, 2017

Οι κούκλες του «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» Έρχονται στο Λουτράκι


Οι κούκλες του «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» Έρχονται στο Λουτράκι

Τα 2 νέα πολυτελή ξενοδοχεία, Wyndham Loutraki Poseidon Resort και Ramada Loutraki Poseidon Resort, στις 30 Ιουνίου 2017 έχουν τη χαρά να φιλοξενήσουν τον 21ο διαγωνισμό ομορφιάς ΜΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2017, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΕΟΤ με διοργανωτή τον Πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Μοντέλων, Γιώργο Κουτούλια...

Στο διαγωνισμό θα συμμετάσχουν, 20 πρέσβειρες της ομορφιάς και του τουρισμού από τις χώρες Βραζιλία, Βουλγαρία, Κίνα, Γερμανία, Κροατία, Γαλλία, Ολλανδία, Ιταλία, Ιαπωνία, Ουκρανία, Αγγλία, Ρωσία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αφρική, Σερβία, Αμερική, Μεξικό, Νιγηρία και φυσικά την Ελλάδα με εκπρόσωπο την Ιωάννα Γιαγκίνη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της εντυπωσιακής πισίνας του Wyndham Loutraki Poseidon Resort και του Ramada Loutraki Poseidon Resort και καλεσμένοι θα είναι εκπρόσωποι του ΕΟΤ, celebrities, τοπικοί φορείς, δημοσιογράφοι και συνεργάτες του Σωματείου Ελλήνων Μοντέλων.

Οι πρέσβειρες της ομορφιάς, λίγες μέρες πριν τον επίσημο διαγωνισμό, στις 19 Ιουνίου 2017 και ώρα 18:00 θα συμμετέχουν και στον διαγωνισμό Miss Bikini που θα πραγματοποιηθεί στο Above Roof Top Bar Restaurant του Wyndham Grand Athens με πανοραμική θέα σε όλη την Αθήνα. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στους επισκέπτες του Above, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην κριτική επιτροπή που θα βραβεύσει την χώρα με την καλύτερη παρουσίαση μαγιό και να γνωρίσουν από κοντά τις υποψήφιες του παγκόσμιου διαγωνισμού ομορφιάς και τουρισμού. Κρατήσεις πραγματοποιούνται στο τηλέφωνο 216 8009965.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες