"Καυτός" έρχεται ο ΕΝΦΙΑ τον Αύγουστο - Σε πόσες δόσεις θα μπορεί να εξοφληθεί - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 27, 2017

"Καυτός" έρχεται ο ΕΝΦΙΑ τον Αύγουστο - Σε πόσες δόσεις θα μπορεί να εξοφληθεί

Στο τέλος Αυγούστου θα αναρτηθούν στο Taxisnet τα εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) όπως προανήγγειλε μιλώντας στον Realfm 97,8 η υφυπουργός Οικονομικών κ. Κατερίνα Παπανάτσιου...
Η εξόφλησή του θα γίνει σε τέσσερις δόσεις, από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο αν και μπορεί να υπάρξει και Πέμπτη δόση τον Ιανουάριο του 2018.
Πάνω από 7,4 εκατ. φυσικά και νομικά πρόσωπα θα πληρώσουν και το τρέχον έτος τον φόρο αυτό χωρίς αλλαγές σε σύγκριση με πέρυσι.
Σύμφωνα με νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Οικονομικών, η απαλλαγή των αγροτεμαχίων και των λοιπών εδαφικών εκτάσεων εκτός σχεδίων πόλεων ή οικισμών από τον συμπληρωματικό ΕΝΦΙΑ θα ισχύσει και το 2017.
Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες