Ραχήλ Μακρή: «Η Υπουργός Τουρισμού των ΑΝΕΛ, κατάφερε να πετύχει για τους Σκανδιναβούς τουρίστες, διακοπές μιας εβδομάδας στην Ρόδο... - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουνίου 20, 2017

Ραχήλ Μακρή: «Η Υπουργός Τουρισμού των ΑΝΕΛ, κατάφερε να πετύχει για τους Σκανδιναβούς τουρίστες, διακοπές μιας εβδομάδας στην Ρόδο...


«Η Υπουργός Τουρισμού των ΑΝΕΛ, κατάφερε να πετύχει για τους Σκανδιναβούς τουρίστες, διακοπές μιας εβδομάδας στην Ρόδο με μόλις 283 Ευρώ το άτομο (40€ την ημέρα), όσο κοστίζουν 2 πακέτα τσιγάρα και 2 καφέδες την ημέρα στην Σκανδιναβία και άνθιση των παράνομων ναυλώσεων τουρκικών σκαφών. Εύγε»...

Στην Ρόδο βρίσκεται η Υπουργός Τουρισμού, καλεσμένη των τοπικών αρχόντων για να κατευνάσει τα πνεύματα και να παρουσιάσει τα επιτεύγματα της για την «εκτίναξη» σε αριθμούς του Τουρισμού στην Ρόδο.

Οι πονηριές τους μπορεί να πείθουν τους Ροδίτες που έσπευσαν όλοι μαζί να κοροϊδέψουν, όχι όμως όλους.

Η αλήθεια είναι ότι, σε έναν από τους καλύτερους Ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς, προσφέρθηκαν τουριστικά πακέτα με εκπτώσεις έως 50%, κάτι που είχε συμπτωματικά το καλοκαίρι του 1974 με την επιστράτευση, ένεκα της εισβολής των Τούρκων στη Κύπρο.

Η αλήθεια είναι ότι η κ. Κουντουρά, πέτυχε εκπτωτικές τιμές πώλησης διακοπών στην Ρόδο για τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία της Σκανδιναβίας, όπως είναι το SPIES (https://www.spies.dk/rejser-frakoebenhavn#/wbq/2_0/CPH/1/m201705,m201706/1/-/LP/2/lv) στην συγκλονιστική τιμή των 566€ για δύο άτομα, με ξενοδοχείο, πρωινό, αεροπορικά εισιτήρια και την μεταφορά τους από το αεροδρόμιο προς το ξενοδοχείο.

Η πετυχημένη Υπουργός Τουρισμού, κατάφερε να πετύχει για τους Σκανδιναβούς τουρίστες, διακοπές μιας εβδομάδας στην Ρόδο με μόλις 283 Ευρώ (το άτομο), όσο δηλαδή κοστίζουν 2 πακέτα τσιγάρα και 2 καφέδες, την ημέρα στην Σκανδιναβία.
Και φυσικά, τα επιτεύγματα της πετυχημένης Υπουργού Τουρισμού, στην Ρόδο, δεν σταματούν.

Μετά τους τουρίστες των «2 πακέτων τσιγάρων και 2 καφέδων», που κατάφερε να φέρει στην χώρα μας, κατάφερε να «κονομάνε» οι Τούρκοι και Έλληνες επιτήδειοι, από Τουρίστες κρουαζιέρας, υψηλού budget και απαιτήσεων που θέλουν να έρθουν, μαύρα εισοδήματα δημιουργώντας ζημιές εκατομμυρίων ευρώ σε Έλληνες πλοιοκτήτες επαγγελματικών σκαφών αναψυχής, καθώς η εστεμμένη του Τουρισμού με την ανικανότητα της Κυβέρνησης τους να ελέγξουν την αγορά του Τουρισμού, κατάφεραν να ανθίσουν τις παράνομες ναυλώσεις σκαφών Τουρκικών συμφερόντων και να οδηγήσουν την παραβατικότητα που ξεκίνησε το 2015, να βαρέσει κόκκινο.

Στο κόλπο φυσικά, συμμετέχουν οι πλοίαρχοι των σκαφών, οι πράκτορες και οι πολιτικοί, που ενώ γνωρίζουν κάνουν τις πάπιες.

Ψάχνοντας κανείς τα ναυλοσύμφωνα σε μια διαδρομή από τη Ρόδο ή άλλο Ελληνικό νησί προς την Τουρκία διαπιστώνει ότι, όλα γίνονται παράνομα, χωρίς διαβατηριακούς ελέγχους, χωρίς έλεγχο από τα κατά τόπους τελωνεία κτλ. από την Ελλάδα και το αντίστοιχο από την γειτονική χώρα.

Συνήθως, οι επιβάτες είναι οι ίδιοι, τα ναυλοσύμφωνα δεν δηλώνονται πουθενά, δεν καταβάλλεται ΦΠΑ και φυσικά κανένας φόρος.

Με άλλα λόγια, η Υπουργός Τουρισμού παρουσιάζει νούμερα ως επιτυχημένη, οι σπείρες κάνουν χρυσές δουλειές εισπράττοντας μαύρα εισοδήματα και το κράτος δεν εισπράττει σεντ τσακιστό.

Οι Λιμενικές αρχές προσπαθούν βέβαια, να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να αποτρέψουν τέτοια περιστατικά, αλλά η «γραμμή» της Κυβέρνησης είναι διαφορετική από αυτά που θα ήθελε να κάνουν οι Λιμενικές Αρχές της χώρας, με το να επιβάλλουν το Νόμο, και έτσι η κομπίνα με τα δύο ναυλοσύμφωνα δουλεύει πάρα πολύ καλά, οι Τούρκοι και αυτοί που τους αντιπροσωπεύουν πλουτίζουν παράνομα , εξυπηρετώντας τους στα Ελληνικά νησιά όπως Ρόδος, Κως, Μύκονος, Σαντορίνη ακόμα και στην Αθήνα, που το θράσος τους έφτασε να επιβιβάζουν παράνομα τουρίστες.

Αυτές είναι οι επιτυχίες της κάθε «Κουντουρά», Υπουργού Τουρισμού, που όταν ακούνε για Τουρισμό, νομίζουν ότι της μιλάνε για Rocket Sciences και δείχνει το φεγγάρι.

Ραχήλ Μακρή
Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες