Στην Κολομβία τα κλοπιμαία από τα ιατρικά νοσοκομεία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουνίου 08, 2017

Στην Κολομβία τα κλοπιμαία από τα ιατρικά νοσοκομεία


Τέσσερις Κολομβιανοί είναι οι δράστες της κλοπής ιατρικών μηχανημάτων από τα νοσοκομεία Άγιος Σάββας, Λάρισας, Λαμίας και Βόλου....

Οι δράστες βρίσκονται σε χώρα της Λατινικής Αμερικής ενώ η ΕΛΑΣ εντόπισε ένα μέρος των μηχανημάτων που θα επιστραφούν στα νοσοκομεία από όπου επκλάπησαν.

Την πολύκροτη υπόθεση εξιχνίασε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής (ΔΑΑ), ενώ αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η ενημέρωση από τον διευθυντή της ΔΑΑ Χρήστο Παπαζαφείρη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες