Οι Άγιοι Θεόδωροι γιόρτασαν με λαμπρότητα τους τοπικούς Αγίους. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2017

Οι Άγιοι Θεόδωροι γιόρτασαν με λαμπρότητα τους τοπικούς Αγίους.


Παρουσία πλήθους κόσμου και τοπικών Διοικητικών αρχών και φορέων γιόρτασε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 η πόλη των Αγ. Θεοδώρων και ο Εμπορικός Σύλλογος της, τους πολιούχους Αγίους Θεοδώρους... 


Το απόγευμα τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός απο τον Μητροπολίτη Κορίνθου κ. Διονύσιο , των τοπικών ιερέων και πλήθος άλλων ιερέων .

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Θεοδώρων προσφερε υπερ των μελλών του , αρτοκλασία στον εσπερινό .

Απο τις Διοιηκιτικές αρχές της πόλης – Δήμου παρεστησαν , ο Δήμαρχος γ. Γεώργιος Γκιώνης , ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Πέτρου , ο Αντιδήμαρχος κ. αναστασιος Σακελλαρίου , η αντιδήμαρχος κ. Μαρία Πρωτόπαππα , ο αντιδήμαρχος κ. Σωτήρης Ράτης , ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σωτήρης Νικολάου και ο Προεδρος της Δημοτικής ενότητας Αγ. Θεοδώρων κ. Αριστείδης Κωνσταντής – Σκουλικαρίτης.

Απο τους Βουλευτές του νομού : οι κύριοι Ψυχογιός Γεώργιος , Τσόγκας Γεώργιος και Δήμας Χρήστος .

Απο την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Θεματικός Αντιπεριφεριάρχης κ. Αθανάσιος Γκίκας .
Απο τους περιφεριακούς Συμβούλους οι κύριοι Γεωργιος Πετρίτσης και Απόστολος Παπαφωτίου .
Απο τους γειτονικούς Εμπορικούς Συλλόγους παρέστησαν , ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου κ. Γιώργαρης Βασίλης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου κ. Χαβέλης Νικόλαος .

Τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο Αγ. Θεοδώρων εκπροσώπησαν οι κ. Πιτσικάλης Ηλίας – Πρόεδρος του Δ.Σ. και ο κ. Θεοδοσάκης Νικόλαος – Γενικός Γραμματέας του ΔΣ και Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας στην Πάτρα .


Αναμνηστική φωτογραφία απο την ετήσια γιορτή του Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Θεοδώρων χθες στις 7.6.2017 .με τους καλεσμένους του εμπορικού κόσμου που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση εορτασμού .

Από αριστερά :

1. κ.Βασίλης Γιώργαρης – Πρόεδρος Εμπορ.Συλλόγου Κορίνθου .

2. κ.Γεωργιος Μαραγκός – Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας.

3. κ. Ηλίας Πιτσικάλης – Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Θεοδώρων .

4. κ. Ηλίας Παυλίδης – Πρόεδρος ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ με εδρα την Πάτρα , όπου είναι μέλος ο Εμπορικός Σύλλογος Αγ. Θεοδώρων απο το 2008.

5. κ. Νικόλαος Θεοδοσάκης – Γεν. Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Θεοδώρων και Αντιπρόσωπος του Συλλόγου στην Ομοσπονδία Εμπορ. Συλλόγων Πελοπονν. στην Πάτρα .

6.κ. Νικόλαος Χαβέλης – Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου .

7. κ. Χρίστος Δημητρόπουλος – πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ .
http://ekorinthos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες