Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΡΑΧ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2017 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Ιουλίου 16, 2017

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΡΑΧ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2017


BofA: Η WALL STREET ΠETAEI ΠOΛY KONTA ΣTON HΛIO-ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ ΘΑ ΛΥΩΣΟΥΝ!...

Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα προειδοποιεί για κατάρρευση της Wall Street στα τέλη του 2017

Τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με τη μελλοντική πορεία της Wall Street κρούει η BofA Merrill Lynch, επικαλούμενη και τον μύθο του Ικάρου.

«Το χρηματιστήριο πετάει πολύ κοντά στον ήλιο.
Αργά ή γρήγορα τα φτερά του θα λιώσουν» αναφέρεται στην ανάλυση της τράπεζας, όπου γίνεται λόγο για το καταστροφικό τέλος των risk assets (το λεγόμενο «Icarus trade») πριν από το τέλος του έτους (2017).

Επισημαίνεται ότι η τράπεζα προειδοποιεί για κατάρρευση της Wall Street στα τέλη του 2017 από τον Ιανουάριο, ενώ την ίδια στιγμή αναγνωρίζει μια μεσοπρόθεσμη συνέχιση της «τήξης» που σημειώθηκε στις μετοχές στα χρηματιστήρια από τις αρχές του 2016.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες