All That Guitar - 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου 6 - 10 Ιουλίου 2017 - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Ιουλίου 04, 2017

All That Guitar - 3ο Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου 6 - 10 Ιουλίου 2017


Βρισκόμαστε μια ανάσα από την έναρξη του 3ου Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου που καθιερώθηκε έγινε πλέον θεσμός για την πόλη μας και αγκαλιάστηκε από όλους....

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017 στις 9 μ.μ.ανοίγει την αυλαία του από το Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας, την νέα αυτή όμορφη γωνιά πολιτισμού, με ρεσιτάλ κλασικής κιθάρας από τον αγαπημένο στο Ελληνικό κοινό και όχι μόνο, Γάλλο κιθαρίστα, Gabriel Bianco.


Φωτογραφία του χρήστη All That Guitar - Φεστιβάλ Κιθάρας Λουτρακίου.

Εκ μέρους όλων των οικιστών του Φλοίσβου Λουτρακίου ευχόμαστε στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ , μέλος του Συλλόγου μας, Γιώργο Μπεχλιβάνογλου καλή επιτυχία και σε αυτήν την σπουδαία προσπάθεια.

Φλοίσβος - Λουτρακίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες