Η «Αυγή» με ένα σκίτσο περιγράφει την «κωλοτούμπα» του ΣΥΡΙΖΑ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουλίου 06, 2017

Η «Αυγή» με ένα σκίτσο περιγράφει την «κωλοτούμπα» του ΣΥΡΙΖΑ


Ψηφίσαμε «όχι» και μετά ψηφίσαμε τα πάντα - «Αυτο-τρολάρονται» με το σκίτσο του Τάσου Αναστασίου που δημοσιεύθηκε στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ...

Με ένα πολύ εύστοχο σκίτσο περιγράφει η «Αυγή» την «κωλοτούμπα» του ΣΥΡΙΖΑ από την «επανάσταση» του 2015 στο τέταρτο μνημόνιο και όσα ακολούθησαν. Φιλοξενήθηκε ανήμερα της επετείου από το δημοψήφισμα, στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας και είναι έργο του Τάσου Αναστασίου.

Ένα προβληματισμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, από το μπαλκόνι της Κουμουνδούρου φαίνεται να λέει σε τέσσερα καρέ: «Σαν σήμερα αψηφίσαμε τους πάντες... Και ψηφίσαμε "όχι" ...Και μετά αψηφίσαμε το "όχι" ...και ψηφίσαμε τα πάντα»!

Το σκίτσο δεν έμεινε ασχολίαστο από το Twitter, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θόδωρο Καράογλου να σημειώνει: «Και όμως... Δημοσιεύτηκε στη χθεσινή "Αυγή"».










protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες