ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ


ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΊΤΕ τις απειλές των δυναστών-δανειστών, στη Δίκη του Γεωργίου/ΕΛΣΤΑΤ....

Πράξατε το καθήκον σας ως προς την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ.
Έτσι μόνον θα μείνετε στην Ιστορία, στην Ιστορία ως οι Τσερτσέτης & Πολυζωϊδης.

Οι Δυναστές-δανειστές βύθισαν την Ελλάδα στη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και στα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, με όργανα προδότες-δοσίλογους πολιτικούς και διευθυντές δημοσίων οργανισμών, όπως γράφουν τα ΜΜΕ.

Η ΕΛΣΤΑΤ του Γεωργίου κατηγορείται για Παραποίηση στατιστικών στοιχείων κατόπιν εντολής των Κοσμοκρατόρων δυναστών-δανειστών.

Η Κυρία Γεωργαντά, και ο κύριος Λογοθέτης δεν φοβήθηκαν, αλλά απεδείχθησαν αληθινοί Πατριώτες Έλληνες.
Τώρα είναι η σειρά σας να αποδειχθείτε Έλληνες ήρωες.

Μην φοβάσθε τους Κοσμοκράτορες όπως οι πολιτικοί!!!


ΕΔΩ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ROTHSCHILD.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΝΟΝΟΣ-ΔΥΝΑΣΤΗΣ-ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Νεότερη Παλαιότερη