Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι πρωθυπουργός για πάντα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιουλίου 27, 2017

Ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι πρωθυπουργός για πάντα


Δεν έχω πια καμία αμφιβολία πως, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο γεγονός, ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να παραμείνει πρωθυπουργός για όσα χρόνια επιθυμεί....

Ήδη, ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο μακροβιότερος πρωθυπουργός στην διάρκεια της χρεοκοπίας της χώρας.

Ο Τσίπρας είναι πάρα πολύ βολικός για τους δανειστές, αφού συμμορφώθηκε απόλυτα με τις διαταγές τους. Οπότε, δεν έχουν και λόγο να τον αλλάξουν.

Στη διάρκεια της πρωθυπουργίας Τσίπρα, δεν υπάρχουν αντιδράσεις, μεγάλες διαδηλώσεις και ταραχές, και αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία αυτής της κυβέρνησης και η μεγαλύτερη ήττα των πολιτών.

Ο Τσίπρας περνάει τα πάντα και δεν ανοίγει μύτη.

Παράλληλα, ο Τσίπρας έχει πείσει πολλούς Έλληνες πως το πρώτο εξάμηνο του 2015 έδωσε μάχη μέχρι τέλους και, δυστυχώς, ηττήθηκε.

Το παραμύθι του γενναίου αγωνιστή που τα βάζει με τα θηρία, ηττάται αξιοπρεπώς και τελικά συμβιβάζεται, πουλάει στην Ελλάδα, αφού ο κάθε Έλληνας έχει αυτή την ιδέα για τον εαυτό του.

Ο Αλέξης Τσίπρας πουλάει πολύ ωραία και το παραμύθι της μάχης κατά των ολιγαρχών και του κατεστημένου.

Επίσης, ο Τσίπρας είναι συμπαθής και ευγενής σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, οπότε έχει το προβάδισμα.


Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός στο προτεκτοράτο.

Ησυχία, τάξη και ασφάλεια.

Αυτό που επιθυμεί η Δεξιά και οι ψηφοφόροι της το έχει ο Τσίπρας.

Ψάξτε για τον δεύτερο.

(Ο Αλέξης Τσίπρας έχει πείσει ακόμα και την Αθηνά να τον ψηφίσει. Θα έγραφα περισσότερα για τον Τσίπρα αλλά η Αθηνά, η Αλίκη, η Μαριάννα και ο Αντώνης μιλάνε διαρκώς και δεν μπορώ να γράψω άλλα. Μόλις μου έγινε και μια πρόταση γάμου. Όχι από τον Αντώνη. Τώρα ήρθαν και τα σουβλάκια.)



ΠΗΓΗ: pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες