Η «Μέδουσα» φτάνει στην Αττική - Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιουλίου 17, 2017

Η «Μέδουσα» φτάνει στην Αττική - Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού


Την Αττική αναμένεται να «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία που πλήττει από το βράδυ του Σαββάτου τα βόρεια της χώρας....

Η Αθήνα αναμένεται να βρεθεί και αυτή στο «στόχαστρο» της ακραίας για τα δεδομένα της εποχής κακοκαιρίας, σε μικρότερη σχετικά ένταση απ’ ότι η Βόρεια Ελλάδα.

Από τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεαστούν τις πρωινές ώρες η δυτική Μακεδονία, η δυτική Στερεά, τα νοτιότερα νησιά του Ιονίου, η δυτική και νότια Πελοπόννησος.

Καθ' όλη τη διάρκεια η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά (περιλαμβανομένης πρόσκαιρα και της Αττικής), η Εύβοια, η βορειοανατολική Πελοπόννησος και πρόσκαιρα η ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα βορειότερα νησιά των Κυκλάδων και η Θράκη.

Επισημαίνεται ότι θα είναι ιδιαιτέρως ισχυρά τα φαινόμενα κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στην Πιερία, Χαλκιδική και Θερμαϊκό), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα πτώση αύριο. Μάλιστα, από τους 42°C που είχε φτάσει την περασμένη Πέμπτη θα πέσει ακόμα και στους 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα.

Ακόμα, θα έχουμε μελτέμια που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες