Η NASA κατέγραψε το μοναδικό φαινόμενο Sunlight στο Αιγαίο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017

Η NASA κατέγραψε το μοναδικό φαινόμενο Sunlight στο Αιγαίο


Ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο», «απίστευτο», «εκπληκτικό» «έχουμε την πιο όμορφη εικόνα του κόσμου!», «ωραίος τρόπος για να μάθεις πού να κάνεις ιστιοπλοΐα»...

Με αυτά τα λόγια χρήστες του διαδικτύου περιέγραψαν το μοναδικό φαινόμενο Sunlight που κατέγραψε o δορυφόρος της NASA στον ISS από το Αιγαίο.


Το φαινόμενο του Sunlight εντοπίζεται σε σημεία όπου η επιφάνεια της θάλασσας είναι πιο ομαλή και λεία. Στις περιοχές αυτές το φως του ηλίου αντανακλάται πιο έντονα και αποτυπώνεται κατευθείαν στον τομογράφο του δορυφόρου. Αντίθετα, στις περιοχές όπου το νερό φαίνεται πιο σκοτεινό, συμβαίνει επειδή το φως είναι διάσπαρτο σε πολλές περισσότερες κατευθύνσεις.


Δείτε τη μοναδική εικόνα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες