ΠΑΣΟΚ vs ΣΥΡΙΖΑ: Οι συγκρίσεις που σαρώνουν στο Διαδίκτυο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιουλίου 12, 2017

ΠΑΣΟΚ vs ΣΥΡΙΖΑ: Οι συγκρίσεις που σαρώνουν στο Διαδίκτυο


Ο αυτοσαρκασμός των Ελλήνων έγινε viral – Εικόνες που αξίζουν χίλιες… αναμνήσεις!...
Όλοι έχουμε δει στο διαδίκτυο το… πάρτι που γίνεται με φωτογραφίες και βίντεο που παρουσιάζουν την κατάσταση που επικρατούσε στη χώρα επί ΠΑΣΟΚ και τη σημερινή κατάσταση που επικρατεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση....

Οι Έλληνες φημιζόμαστε για το σαρκαστικό και κυρίως αυτοσαρκαστικό χιούμορ μας. Και το διαδίκτυο αποτελεί ιδανικό τόπο για… κράξιμο παντός είδους.

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης φωτογραφίες που συγκρίνουν μια κατάσταση επί ΠΑΣΟΚ με την ίδια επί ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς οι περισσότεροι αστειεύονται παρά νοσταλγούν τις τότε καταστάσεις αφού, κατά κοινή ομολογία, ορισμένες από εκείνες τις καταστάσεις ευθύνονται για την κατρακύλα της χώρας.

«Α, ρε ΠΑΣΟΚάρα, τι καλά που περνούσαμε τότε. Φάγαμε ψωμάκι», λένε κάποιοι ενθυμούμενοι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου. Γνωρίζουν όμως και οι ίδιοι πως η ασυδοσία εκείνων των χρόνων γινόταν με δανεικά και η κακοδιαχείριση οδήγησε την ελληνική οικονομία σε κατάρρευση.

Πακέτα Ντελόρ και επιδοτήσεις, «Τσοβόλα δώστα όλα», διορισμοί οπουδήποτε ακόμα και με απολυτήριο Δημοτικού, θαλασσοδάνεια, διακοποδάνεια, δάνεια Χριστουγέννων, δάνεια για μπουζούκια… και να τα πανέρια με λουλούδια στις πίστες, και να τα θηριώδη αυτοκίνητα!

Ήταν εκείνες οι «ευλογημένες» μέρες ΠΑΣΟΚ, που η ευημερία σου έκλεινε το μάτι. Έστω και αν αυτή ήταν με δανεικά.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, κάποιες εικόνες αξίζουν όσο χίλιες αναμνήσεις και για αυτές έχουν φροντίσει ήδη οι χρήστες των social media.

Δείτε τις φωτογραφίες και… κλάψτε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες