Παγκόσμιο ρεκόρ Έλληνα υποβρύχιου κυνηγού που κτύπησε συναγρίδα... 11 κιλών! (φωτό) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Αυγούστου 23, 2017

Παγκόσμιο ρεκόρ Έλληνα υποβρύχιου κυνηγού που κτύπησε συναγρίδα... 11 κιλών! (φωτό)


Με ένα παγκόσμιο ρεκόρ επισφράγισε το πάθος του για το ψαροντούφεκο ελεύθερης κατάδυσης ο Βαγγέλης Λαγκώνας....

Ο ερασιτέχνης ψαροντουφεκάς από την Σιδηρούντα της Χίου επικυρώθηκε ως παγκόσμιος ρέκορντμαν στο International Underwater Spearfishing Association με τη συναγρίδα 11 κιλών που ψάρεψε ανοιχτά των Οινουσσών...

Η καλή ψαριά είχε γίνει γύρω στις 04.00 στις 26 Ιουλίου σε μια απόσταση 100 μέτρων από τη βάρκα. Μαζί με τον Βαγγέλη Λαγκώνα ήταν ο Γιώργος Πίττας, ενώ στη βάρκα επέβαινε και η μικρή Κατερίνα Ανδρεατίδη.

«Επρόκειτο για μια μεγάλη βουτιά από τα 22 στα 35 μέτρα. Η θερμοκρασία στην επιφάνεια της θάλασσας ήταν 21 βαθμών Κελσίου και λογικά αισθητά μικρότερη στα βάθη», περιγράφει ο Βαγγέλης Λαγκώνας τις συνθήκες του ψαρέματος.

«Έκανα μία βουτιά και είδα πέντε, ίδιου μεγέθους, συναγρίδες. Σταμάτησα πίσω από ένα βράχο και σύντομα συνειδητοποίησα ότι το ένα ήρθε πολύ κοντά. Η βολή ήταν πολύ εύστοχη και χτύπησε το ψάρι στα βράγχια», αναφέρει για το επίτευγμά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες