ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ... Παραχώρηση εκτάσεων γης σε 1.500 πρόσφυγες σε Βοιωτία και Μακεδονία - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Αυγούστου 21, 2017

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ... Παραχώρηση εκτάσεων γης σε 1.500 πρόσφυγες σε Βοιωτία και Μακεδονία


Ύστερα από τα συσσίτια, τα διαμερίσματα, τα επιδόματα, τις πιστωτικές κάρτες κτλ, η κυβέρνηση προβαίνει σε ενα βήμα παραπέρα....

Όπως αναφέρεται στις εφημερίδες υπάρχει ήδη πυρετώδης συνεργασία μεταξύ των υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής, Παιδείας και Αγροτικής Ανάπτυξης προκειμένου να κανονιστούν τα διαδικαστικά, ώστε να δοθούν εκτάσεις γης στη Βοιωτία και την Μακεδονία σε 1.500 πρόσφυγες και μετανάστες και να γίνει και η εκμάθηση σχετικά με την καλλιέργειά της.

Φυσικά, η συνεργασία των υπουργείων σε αυτή την κατεύθυνση δεν πρόκειται να μείνει στα τρία υπουργεία. Συντόμως θα μπει σε αυτήν και το υπουργείο οικονομικών, προκειμένου να ελαφρύνει τους πρόσφυγες από την βαριά φορολογία.

Επίσης, μία άλλη διάσταση που αναμένεται να λάβει η συνεργασία των υπουργείων είναι η παράδοση σε πρόσφυγες των κτημάτων που χάνουν οι Έλληνες λόγω χρεών. Αυτά όλα προφανώς αποτυπώνονται ως συνέχεια της αντίληψης της συγκυβέρνησης περί προσφύγων «επενδυτών».

Αναμένεται κύμα αντιδράσεων για αυτήν την ομολογουμένως ρηξικέλευθη και πρωτοφανή ενέργεια της κυβέρνησης

magnesia247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες