Αυτά είναι τα...μεγαλεία! Παρουσιαστής της ΔΕΘ ο Ορέστης Τσανγκ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Αυγούστου 23, 2017

Αυτά είναι τα...μεγαλεία! Παρουσιαστής της ΔΕΘ ο Ορέστης Τσανγκ


Σχόλιο Βασίλη Πολυχρόνη

Αυτά είναι τα...μεγαλεία!...Να βάλετε...τον Σπαλιάρα στις δημόσιες σχέσεις και τον Ντάνο να κάνει επίδειξη...ελληνικής σωματικής ρώμης διαγωνιζόμενος με τον Πρίαμο! #ξεφτίλες....

Ο Ορέστης Τσανγκ θα αναλάβει τον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε σε ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι: «θα προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στον Δήμο Θεσσαλονίκης».
Παράλληλα, ανέφερε ότι: «Τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Κίνα και επειδή έχω την καταγωγή μου από εκεί μπορώ να βοηθήσω και να δείξω πως μπορεί να υπάρξει γεφύρωση των δύο πολιτισμών αφού έχω γεννηθεί, έχω ζήσει και μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη».
Αναφορικά με τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν προς το πρόσωπό του για την επιλογή του, ο ίδιος υπογράμμισε ότι: «οι αντιδράσεις που υπήρξαν ξεπεράστηκαν και έγιναν περισσότερο για εσωτερική κατανάλωση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες