Αυτές είναι οι ώρες κοινής ησυχίας -Για να μην τσακώνεστε με τον γείτονα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Αυγούστου 05, 2017

Αυτές είναι οι ώρες κοινής ησυχίας -Για να μην τσακώνεστε με τον γείτονα


Δεν είναι λίγες οι φορές που γείτονες καβγαδίζουν για τις ώρες κοινής ησυχίας, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο που οι περισσότεροι κάθονται στα μπαλκόνια και συνήθως κάνουν περισσότερο θόρυβο....

Σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996, οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας είναι οι ακόλουθες:
  • Καλοκαίρι: 15:00 έως 17:30 και 23:00 έως 07:00.
  • Χειμώνας: 15:30 έως 17:30 και 22:00 έως 07:30.
Θερινή περίοδος λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου και χειμερινή από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, οι παραβάτες διώκονται σε βαθμό πταίσματος. Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην Αστυνομία για βεβαίωση της παράβασης.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες