Έσκασε η "Βόμβα"! Πρόβλεψη-φωτιά: Πότε πάει ο Τσίπρας σε πρόωρες εκλογές; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Αυγούστου 12, 2017

Έσκασε η "Βόμβα"! Πρόβλεψη-φωτιά: Πότε πάει ο Τσίπρας σε πρόωρες εκλογές;


Πληθαίνουν οι προβλέψεις για πρόωρες εκλογές...
Ποιοι και πότε προβλέπουν ότι θα στήσει ο Τσίπρας τις κάλπες;...

O Γιώργος Κύρτσος εκτιμά πολύ πιθανό το ενδεχόμενο για πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο του 2018.

«Η κυβέρνηση θα αποφασίσει πότε θα πάει σε πρόωρες εκλογές, εφόσον έχει μία σταθερή κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Θεωρώ, όμως, ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πάμε σε εκλογές το φθινόπωρο του 2018, γιατί θα μπορεί να λέει η κυβέρνηση ότι τέλειωσε το μνημόνιο, προτού, όμως, αρχίσει να εφαρμόζει τα πρόσθετα μνημονιακά μέτρα και κυρίως την -από 1ης Ιανουαρίου του 2019- μείωση των παλαιών κύριων συντάξεων» είπε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ στο Πρακτορείο 104,9 FM.

«Αν δούμε πώς διαμορφώθηκε το εκλογικό αποτέλεσμα το 2015, τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν οι συνταξιούχοι.

Το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στους συνταξιούχους έγινε συγκρίσιμο με εκείνο της ΝΔ, ενώ τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ χαμηλότερο» είπε και πρόσθεσε:

«Πολύ δύσκολα μπορεί να αντέξει η κυβέρνηση Τσίπρα το σοκ της μείωσης των παλαιών κύριων συντάξεων, είναι κάτι που θα πληρώσει πολιτικά, άρα θεωρώ ότι με αυτήν τη λογική θα σπεύσει να προλάβει την εφαρμογή των μέτρων που έχει υπογράψει».

Ο κ. Κύρτσος είπε πως παλιά «ήμασταν υποχρεωμένοι να αγωνιζόμαστε κατά του μύθου του ΣΥΡΙΖΑ» ενώ «από εδώ και πέρα συγκρινόμαστε με βάση το αποτέλεσμα».

tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες