Περισσότεροι από 100 αθλητές και αθλήτριες στο XC Bike Festival - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2017

Περισσότεροι από 100 αθλητές και αθλήτριες στο XC Bike Festival


Το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου διεξάγεται ο διεθνής αγώνας ορεινής ποδηλασίας στο «TheRanch» του Σοφικού. Περισσότεροι από 100 αθλητές και αθλήτριες στο XC Bike Festival.

Περισσότεροι από 100 αθλητές και αθλήτριες θα μετάσχουν το προσεχές Σαββατοκύριακο στο στον δεύτερο διεθνή αγώνα ορεινής ποδηλασίας Mountain Bike Cross Country (XCO) «XC Bike Festival», κατηγορίας UCI-3, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του «The Ranch» στο Σοφικό Κορινθίας με την ευγενική υποστήριξη του ενεργειακού ομίλου «nrg» και την αιγίδα της Παγκόσμιας Ένωσης Ποδηλασίας και της ΕΟΠ.

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στις 16:00 θα γίνει αγώνας Eliminator σε ειδική διαδρομή μέσα στις εγκαταστάσεις του «TheRanch» και θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες Elite και Juniors, ενώ θα μετάσχουν στην ανοιχτή κατηγορία (Open) ποδηλάτες άνω των 13 ετών.

Το πρόγραμμα της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί και περιλαμβάνει αγώνα Open Kids μέχρι 13 ετών. Θα ακολουθήσει αγώνας Παίδων και Open Fun ανδρών.

Στις 11:15 θα γίνουν αγώνες Masters και Open X-Pert. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τους αγώνες Elite UCI 3Aνδρών – Γυναικών και Junior UCI 3, που θα ξεκινήσουν στις 13:00.

Την Κυριακή το πρωί στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και ο 4ος και τελευταίος αγώνας του 4ου Αττικού Κυπέλλου 2017, στον οποίο θα αγωνιστούν αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων - Νεανίδων, Παίδων, Open Fun (ανδρών – γυναικών), Open X-Pert 19-39 ετών και άνω των 40 ετών.

Τους αγώνες διοργανώνουν για 2η σερί χρονιά ο ΑΟ Θησέας και η Golden Events σε συνεργασία με τους υπευθύνους των εγκαταστάσεων του «TheRanch». Με αφορμή την 2η αυτή διεθνή διοργάνωση ο ιδιοκτήτης του «TheRanch», Δημήτρης Σκούρας τόνισε: «Επιδίωξή μας μετά την περυσινή επιτυχημένη διεξαγωγή είναι να καθιερώσουμε τη διοργάνωση, την οποία ευελπιστούμε τα επόμενα χρόνια να αναπτύξουμε. Ταυτόχρονα στοχεύουμε και σε διεθνούς επιπέδου διοργανώσεις άλλων αθλημάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες