24ωρη απεργία την Τρίτη στα ΜΜΕ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 23, 2017

24ωρη απεργία την Τρίτη στα ΜΜΕ


Εικοσιτετράωρη απεργία σε όλα τα μέσα ενημέρωσης από τις 06.00 της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου 2017 έως τις 06.00 της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου 2017 κήρυξε η ΕΣΗΕΑ.
Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ, «έχει εξαντληθεί κάθε όριο στην διαπραγμάτευση με την κυβέρνηση και τους εργοδότες για την σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ. Η κωλυσιεργία και η άκαμπτη στάση των εργοδοτών σε συνδυασμό με την αναποφασιστικότητα της κυβέρνησης, η οποία δεν αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να νομοθετήσει βιώσιμη λύση για τη σωτηρία και τη στήριξη του ΕΔΟΕΑΠ, δεν μας αφήνουν άλλη επιλογή από τον συντονισμό και την οργάνωση απεργιακών κινητοποιήσεων».
Η ΕΣΗΕΑ καλεί σε μαζική συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις που εξαγγέλθηκαν και θα εξαγγελθούν «με πίστη για το δίκαιο του αγώνα μας και αποφασιστικότητα έως την τελική δικαίωση».
«Καλούμε την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν δίνοντας αμέσως λύση στο αδιέξοδο, εντός του πλαισίου των ρεαλιστικών προτάσεων που έχουν κατατεθεί από την ΕΣΗΕΑ στις επαφές της με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και τις εργοδοτικές Ενώσεις. Οι χιλιάδες συνάδελφοι μας δικαιούνται φάρμακο, περίθαλψη, επικούρηση και εφάπαξ. Δεν τα παραχωρούμε, δεν υποχωρούμε. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Το "τζάμπα" τέλειωσε», καταλήγει το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.

patrasevents.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες