Έπεσαν κορμιά για να ματαιώσουν τους πλειστηριασμούς στη Λάρισα (ΦΩΤΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 13, 2017

Έπεσαν κορμιά για να ματαιώσουν τους πλειστηριασμούς στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

Έξω από την αίθουσα των πλειστηριασμών συγκεντρώθηκαν από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, μέλη της Πρωτοβουλίας Λάρισας κατά των πλειστηριασμών, της Λαϊκής Ενότητας, του Εργατικού Κέντρου, της ΠΑΣΕΒΕ Λάρισας, της Λαϊκής Συσπείρωσης Λάρισας και του ΕΠΑΜ, προκειμένου να εμποδίσουν την διαδικασία.
Στο χώρο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι η είσοδος στο Δικαστικό Μέγαρο επετράπη σε όλους, μόνο μετά από εξονυχιστικό έλεγχο!
Η ένταση προκλήθηκε όταν ορισμένοι συμβολαιογράφοι επιχείρησαν να εισέλθουν στην αίθουσα και εμποδίστηκαν από τους συγκεντρωμένους, με αποτέλεσμα την επέμβαση των ανδρών της αστυνομίας.
Τα χειρότερα τελικά αποφεύχθηκαν, ενώ η διαδικασία των σημερινών πλειστηριασμών,
ματαιώθηκε.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ απο το on Larisa



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες