Με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις η κηδεία του μικρού Νίκου από το «Χαμόγελο του Παιδιού» - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 07, 2017

Με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις η κηδεία του μικρού Νίκου από το «Χαμόγελο του Παιδιού»


Ράγισαν καρδιές το πρωί της Πέμπτης στα Φάρσαλα, εκεί όπου συγγενείς, φίλοι και απλοί πολίτες έσπευσαν να πουν το τελευταίο αντίο στον μόλις 2,5 ετών Νίκο,που ανασύρθηκε νεκρός από φρεάτιο, σε χώρο φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού»...

Η νεκρώσιμη πομπή πέρασε από κεντρικούς δρόμους της πόλης των Φαρσάλων υπό τους ήχους του τραγουδιού της Ελένης Βιτάλη «παιδί μου, σπλάχνο μου».

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των Ρομά στα Φάρσαλα κ. Μπάμπης Δημητρίου εξέφρασε τη μεγάλη λύπη του γι’ αυτό που συνέβη στον μικρό Νίκο, τον οποίο όπως χαρακτηριστικά είπε «θεωρούμε όλοι οικογένειά μας». Ζήτησε παράλληλα την παραδειγματική τιμωρία των υπαιτίων της τραγωδίας, εκφράζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη.

Υπενθυμίζεται πως ο μικρός έχασε τη ζωή του την περασμένη Τρίτη, πέφτοντας σε αγωγό λυμάτων στο χώρο των εγκαταστάσεων του «Χαμόγελου του Παιδιού» που βρίσκονται στην Αρχαία Κόρινθο. Στον ίδιο χώρο επίσης φιλοξενούνται δύο ακόμα αδερφάκια του τους τελευταίους 6 μήνες, καθώς η οικογένεια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Όπως γράφει το onlarissa.gr η τελετή έλαβε χώρα υπό τη διακριτική παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμενων.

Δείτε τις φωτογραφίες:





Πηγή:greek-inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες