Διακόπτουν τις ειδήσεις για να δείξουν σε απευθείας μετάδοση...τη Μέρκελ που ψηφίζει! Όχι ρε,δεν είμαστε προτεκτοράτο...Μπανανία είμαστε! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 24, 2017

Διακόπτουν τις ειδήσεις για να δείξουν σε απευθείας μετάδοση...τη Μέρκελ που ψηφίζει! Όχι ρε,δεν είμαστε προτεκτοράτο...Μπανανία είμαστε!



Έχουμε συνηθίζει στις δικές μας εκλογές, εντός της χώρας, την ημέρα της κάλπης τα κανάλια να διακόπτουν την ροή του προγράμματος τους για να μας δείχνουν τους πολιτικούς αρχηγούς, των κομμάτων που διεκδικούν την ψήφο μας, να ψηφίζουν.

Το ότι από το 2010 με την επιβολή των Μνημονίων επιβλήθηκε στην Ελλάδα επιτροπεία και οι περισσότεροι νόμοι έρχονται απευθείας από τους δανειστές για να εφαρμοστούν επίσης είναι γνωστό, πράγμα που οδηγεί πολλούς να λέμε ότι η χώρα έχει καταντήσει προτεκτοράτο.

Αλλά αυτό που έγινε πριν λίγα λεπτά, από την Δημόσια τηλεόραση ξεπερνά κάθε όριο (αν και πολλά όρια έχουν ξεπεραστεί από τους νενέκους που κυβερνούν από το 2010 έως σήμερα. Συγκεκριμένα στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ βλέπαμε ρεπορτάζ για την κρίση στην Κορεατική χερσόνησο, η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου διακόπτει το ρεπορτάζ και βλέπουμε εικόνα της Μέρκελ να ψηφίζει (σήμερα έχουμε εκλογές στην Γερμανία) και την παρουσιάστρια να μας εξηγεί που ψηφίζει, ότι την συνοδεύει ο σύζυγος της (πολύ πρωτότυπο) κτλ!
Και μετά να θίγονται ορισμένοι ότι κυβέρνηση, αντιπολίτευση, θεσμοί και δημόσιοι φορείς όχι μόνο έχουν υποταχθεί πλήρως στους δανειστές, αλλά πλέον έχουν καταντήσει υπάλληλοι των δανειστών.

Εκεί στην ΕΡΤ, όλα καλά;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες